طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم
مواد لازم رشته پلو مجلسی
برنج ایرانی 2 پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم
عدس 1 پیمانه
کره حیوانی 50 گرم
فیله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم


آشپزباشی قاشق ,رشته پلو” منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه صنعتی آیروکس|02166051586 ساراول *مجتمع فنی و حرفه ای نسل نواندیش* ارزانی الان بخر تحویل بگیر واحد نوجوانان عاشورایی ویلم - سرویس تماشای آنلاین فیلم