کوفته تبریزی

مشهورترین غذای تبریزی، کوفته ی این شهر است که طعم بسیار لذیذی دارد. در گذشته برای تهیه ی کوفته، گوشت را در هاون سنگی می کوبیدند و سپس سبزیجات و لپه را به آن اضافه می کردند. اما امروزه بیشتر از گوشت چرخ کرده برای تهیه ی این غذا استفاده می کنند. در آخر هم گردو، آلو، پیاز سرخ شده، زرشک و بعضی ها هم تخم مرغ داخل آن می گذارند و در سسی که از رب گوجه فرنگی و آب و زعفران تهیه شده، می پزند. معمولا کوفته ها را با پیاز سرخ شده، زرشک و گردو تزئین کرده و نوش جان می کنند.


خوشمزه ترین مزه ها شده، ,تهیه ,کوفته ,شده، زرشک ,برای تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تازه های صنعت پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان khoshnevisi رویداد استارت آپ تهران رمان نویسی.خاطرات بزرگان.عکس نوشته.و... جوانان ایران زمین